عایق رطوبتی بافر
عایق رطوبتی
عایق رطوبتی که به عنوان آب بند کننده سطوح مورد مصرف قرار میگیرد، میتواند سازه یا سطح مورد نظر را در برابر رطوبت عایق کند. عایق های رطوبتی در مدل های مختلف تولید و عرضه میشوند. از این محصولات با توجه به نوع و کاربردشان میتوان به عنوان عایق رطوبتی پشت بام ، عایق رطوبتی استخر ، عایق رطوبتی سرویس بهداشتی و به طور کلی به عنوان عایق رطوبتی دیوار سیمانی و یا سطوح دیگر همچون آب بند نما استفاده نمود. در ادامه با معرفی انواع عایق رطوبتی به نحوه استفاده از آنها نیز اشاره میکنیم. تلاش ما این است که علاوه بر فروش عایق رطوبتی ، بتوانیم با ارایه دانش کافی در خصوص این محصول، شما را در مسیر خرید عایق همراهی کنیم.
عایق رطوبتی چیست
عایق رطوبتی همانطور که از نامش پیداست محصول یا محصولاتی است در جهت آببندی سطوح در برابر رطوبت. این محصولات با ایجاد یک پوشش نفوذناپذیر در برابر نفوذ رطوبت، سطح مورد نظر را کاملا آببند یا آبگریز میکند. ما در شرکت بافر با توجه به محل مصرف این محصول، انواع گوناگونی از آن تولید و ارائه میکنیم. در ادامه با معرفی هرکدام از آنها به نحوه مصرفشان نیز میپردازیم.
انواع عایق رطوبتی
برای عایق کاری انواع سطوح و با توجه به محل مصرف مدل های زیر را عرضه کردیم:
- عایق پلیمری
- عایق نفوذگر
- عایق امولسیونی پایه قیری
- عایق نما یا آبگریز نما
هر کدام از موارد بالا خواص و ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد که به شرح آنها ادامه میدهیم.
اگر با این محصول آشنایی دارید و قصد خرید عایق رطوبتی و آببندی سطوح خود را دارید، با مشاوران و مهندسان فنی بافر تماس بگیرید و روی لینک زیر کلیک کنید…
عایق پلیمری
عایق پلیمری که در اصل یک عایق تک جزئی پایه سیمانی است، برای عایق کاری انواع مکان ها نظیر عایق کاری استخر ، سرویس های بهداشتی و یا پشت بام ها مورد مصرف قرار میگیرد. این محصول پودری را برای اطمینان بیشتر و اخد نتایج عالی میتوان به صورت عایق دو جزئی به همراه چسب بتن آب بند اختلاط کرد و به مصرف رساند.
از عایق پلیمری میتوان به عنوان یک عایق جایگزین ایزوگام استفاده نمود و با استفاده و اجرای صحیح سطوح مورد نظر را به طور کامل عایق و آببند کرد. در ادامه با روش ساخت و اختلاط عایق پلیمری و همچنین نحوه اجرای آن آشنا میشویم.
نحوه اجرای عایق پلیمری
برای ساخت و اجرای عایق پلیمری با تهیه لوازم و انجام مراحل زیر عمل میکنیم:
- تهیه همزن برقی که میتواند با نصب پره بر روی دریل آن را فراهم نمود.
- تهیه مش یا توری فایبرگلاس با حدود 20 تا 30 درصد بیشتر از مساحت نیاز به عایق کاری.
- تهیه ظرف تمیز با گنجایش مناسب و آب شیرین تمیز.
- به اندازه حدود 6 تا 8 لیتر آب را برای یک کیسه 25 کیلوگرمی درون ظرف تهیه شده میریزیم.
- کیسه حاوی عایق پلیمری را باز کرده و به طور آهسته و پیوسته به ظرف اضافه میکنیم.
- همزن برقی را روشن کرده و همزمان عمل اختلاط را انجام میهیم.
- پس از اتمام پودر درون کیسه تا زمان رسیدن به خمیری روان عمل اختلاط را انجام میدهیم.
- ظرف خمیر روان آماده شده را برای مصرف در محل مورد نظر قرار میدهیم.
- سطح نیاز به عایق کاری را که پیش از این از نظر صاف بودن و تمیز بودن آماده کردهایم را کمی مرطوب میکنیم.
- با استفاده از غلطک، قلممو یا کاردک مناسب سطح را به ضخامت حدود یک میلیمتر از عایق ساخته شده اندود میکنیم. به طوریکه تمامی سطح و خلل و فرج درون آن کاملا با عایق پوشش داده شود.
- پس از آن مش یا توری تهیه شده را روی عایق اجرا شده قرار داده و روی آن میچسبانیم. دقت شود که در درزهای اجرایی و مناطق تحت تنش، مش ها به صورت اورلب و همپوشان اجرا گردد.
- بعد از گذشت حدود 1 الی 2 ساعت، مجددا خمیر روان را با استفاده از ابزارهای مناسب، روی سطح و به ضخامت 1 الی 2 میلیمتر اجرا میکنیم.
- سطح نهایی به دست آماده را تا 3 روز نگهداری و مرطوب نگه میداریم.
با اجرای عایق پلیمری، دیگر به استفاده از محصولات سنتی عایق کاری نظیر ایزوگام و قیر و گونی نیاز نخواهید داشت. محصول عایق پلیمری کاملا با محیط زیست منطبق و برای مخازن آب شرب مناسب است.
دوام این محصول در برابر ضربه و تابش نور خورشید بسیار بالا بوده و از نظر عمر مفید بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.
عایق نفوذگر
عایق نفوذگر که میتوان روی سطوح بتنی، ملات سیمانی و یا حتی کاشی و سرامیک اجرا نمود به این گونه عمل میکند که با نفوذ به تمام روزنه ها و درزها، راه نفوذ آب و رطوبت را میبندد. این محصول که به صورت یک مایع بیرنگ میباشد، با استفاده از غلطک، قلممو و یا پیستوله روی سطوح اجرا میشود.
کیفیت نهایی عایق کاری با این محصول با توجه به نفوذی که درون سطوح میکند، بسیار بالا خواهد بود.
عایق امولسیونی پایه قیری
عایق امولسیونی پایه قیری یک محصول سیاه رنگ است که میتوان برای دستیابی به حجم بیشتر، آن را با آب مخلوط نموده و مایع رقیق حاصل شده را با استفاده از غلطک، پیستوله یا قلممو روی سطح اجرا کرد.
کاربرد این محصول بیشتر برای فونداسیون ها یا پداستال هایی است که در معرض خاک و ورود یون های مخرب شیمیایی هستند میباشد. به همین روی از این محصول نمیتوان به عنوان عایق آب بند نام برد. استفاده از محصول عایق امولسیونی پایه قیری به دلیل وجود خاک آلوده به مواد خورنده شیمیایی در جنوب کشور لازم و ضروری میباشد.
عایق نما یا آبگریز نما
برای آب بندی انواع نمای ساختمان مثل نمای سنگی، سیمانی، بتنی، و غیره میتوان از محصول آبگریز نما استفاده کرد. با استفاده از این عایق، سطح مورد نظر خاصیت آبگریزی پیدا کرده و قطرات آب روی سطح اصطلاحا سُر میخورند.
استفاده از محصول عایق نما، نه تنها از نفوذ آب به درون نماجلوگیری میکند، بلکه موجب حفظ تمیزی نما نیز میشود. از مزایای این محصول امکان اجرای آن روی انواع سطوح است که انتخاب آن را برای انواع سطوح آسان مینماید.
طریقه مصرف محصول عایق نما به صورت اجرا به وسیله قلممو، غلطک یا پاشش با پیستوله میباشد. سطح مورد نظر بسته به جنس آن میتواند بین یک یا دو مرحله عایق شود که پس از اجرا بالافاصله و پس از اندکی خشک شدن، آبگریز میشود.
قیمت و خرید عایق رطوبتی بافر
همانطور که با مطالعه پاراگراف های بالا متوجه شدید، محصول عایق رطوبتی انواع گوناگونی دارد. طبیعی است که قیمت این محصولات در مدلهای مختلف گوناگون خواهد بود. اما نکته حائز اهمیت در خصوص مقایسه قیمت، بحث کیفیت مواد اولیه مصرفی و فرمولاسیون تولید بوده که میبایست بسیار به آن اهمیت داد. بافر اعتقاد دارد عایق کاری سطوح باید در یک مرحله انجام شود تا از وقوع خسارت های بعدی جلوگیری کرد. به همین روی توصیه اکید ما به شما، خرید عایقی مطمئن و با کیقیت است تا شما را از ایجاد خسارت های بعدی مصون نماید.
برای استخری که به صورت بنایی اجرا شده است، استفاده از عایق پلیمری بعد از تکمیل پلاستر سیمانی بسیار موثر است و آن را به صورت کامل آببند میکند.
این محصول آب گریز کننده را روی تمام سطوح میتوان اجرا نمود. عدم ایجاد لایه و تغییر رنگ روی سطح، استفاده از آن را بسیار محبوب کرده است.
بهترین عایق برای این سطوح که میتوان به پداستالهای بتنی اشاره کرد،استفاده از عایق امولسیونی پایه قیری است که کاملا سطح را در برابر این مواد محافظت میکند.
.